Korkealaatuiset tuotteet

  • All
  • Laitteet
  • Suojahanskat
  • Suojavälineet
  • Testit

Covid-19 Antigen Detection Kit – Nasal Swab

Tuotekoodi NVGMV04

Covid-19 Antigen kotitesti

CE 1434 • ISO 13485 · EC Certificate 1434-IVDD-449/2021

Newgene Covid-19 Antigen kotitesti mahdollistaa helpon, nopean ja tarkan testauksen nenän etummaisesta kammiosta. Itse suoritettavaan testaukseen tarkoitettu kotitesti nopealla 15 minuutin testausajalla. Tuotepakkauskoot 1/5/25 kappaleen laatikot.

Sensitiivisyys 97,1%

Herkkyys 99.2 %

Newgene Covid-19 Antigen kotitesti on rekisteröity In Vitro Diagnostic Direktiivin (98/79/EC) mukaisesti EU:ssa. Tuotepakkaus sisältää suomen ja ruotsinkieliset käyttöohjeet.

Lue lisää

Non-contact Infrared Thermometer MDI907

Tuotekoodi MDI907

Lue lisää

Suojahansikkaat

Tuotekoodi MWKF0001

Kertakäyttöiset nitriilisuojakäsiinet valmistettu erityisesti terveydenhoitoalan ammattilaisten käyttöön.

Terveydenhuollon vaatimuksenmukaisuudet täyttävä suojakäsine. Erinomainen tuntoherkkyys, käyttömukavuus ja istuvuus. Suojakäsineet täyttävät 2016/425 EU-vaatimukset henkilösuojaimille (PPE) viruksien, bakteerien, kemikaalien ja sienten osalta.

Lue lisää

Hengityssuojain MW1-E820

Tuotekoodi MW1-E840

Mediwear 1st Line -tuoteryhmän korkealuokkainen ”Duck Shape” FFP2 hengityssuojain tarjoaa erinomaisen istuvuuden sekä tehokkaan ja luotettavan P2-luokan suojauksen. Suojaimen pehmeä sisus tekee pitkäkestoisesta käytöstä miellyttävää. Mediwearin hengityssuojaimissa on kiinnitetty erityisesti huomiota tehokkaaseen suojaukseen, helppokäyttöisyyteen sekä käyttömukavuuteen. Kertakäyttöiset hengityssuojaimet ovat EU:n standardin EN149 mukaisia.

Lue lisää

Hengityssuojain venttiilillä MW1-E340V

Tuotekoodi HSVF3JU

Mediwearin 1st Line-hengityssuojaimissa on kiinnitetty erityisesti huomiota tehokkaaseen suojaukseen, helppokäyttöisyyteen sekä käyttömukavuuteen. Kertakäyttöiset hengityssuojaimet ovat EU:n standardin EN149 mukaisia. Mediwear 1st Line-tuoteryhmän korkealuokkainen ergonominen, kupumallinen FFP3 hengityssuojain venttiilillä tarjoaa ilmatiiviin tehokkaan ja luotettavan P3-luokan suojauksen.

Lue lisää

Kangasmaski 50

Tuotekoodi HSIIRTIS50PRO

Mediwear hengityssuojaimissa on kiinnitetty erityisesti huomiota tehokkaaseen suojaukseen, helppokäyttöisyyteen sekä käyttömukavuuteen. TISSUM hengityssuojaimen teho perustuu kahteen erilliseen kangaskerrokseen lisäksi suodattavaan kankaaseen. Kolmikerroksinen kokonaisuus luo 99,5 % suodatuksen ja kangasmaski on luokiteltu EN14638 type IIR luokkaan. PRO50
kangasmaski on kestävä ja materiaalikestävyys on määritelty 50 pesukertaan. Kangasmaskin rakenne pitää sisällään muotoiltavan metallisen nenäkaaren sekä pituuden säätömahdollisuuden korvapidikkeiden osalta elastisen muotoilun lisäksi.

Lue lisää

Kangasmaski 25

Tuotekoodi HSIIRTIS25PRO

Mediwear hengityssuojaimissa on kiinnitetty erityisesti huomiota tehokkaaseen suojaukseen, helppokäyttöisyyteen sekä käyttömukavuuteen. TISSUM hengityssuojaimen teho perustuu kahteen erilliseen kangaskerrokseen lisäksi suodattavaan kankaaseen. Kolmikerroksinen kokonaisuus luo 99,5 % suodatuksen ja kangasmaski on luokiteltu EN14638 type IIR luokkaan. PRO25 kangasmaski on kestävä ja materiaalikestävyys on määritelty 25 pesukertaan. Kangasmaskin rakenne pitää sisällään muotoiltavan metallisen nenäkaaren sekä pituuden säätömahdollisuuden korvapidikkeiden osalta elastisen muotoilun lisäksi.

Lue lisää

Hengityssuojain MW-FFP2 NR

Tuotekoodi MW-FFP2NR

Tämä erinomaisen hinta/laatu suhteen omaava ergonominen FFP2 hengityssuojain tarjoaa ilmatiiviin tehokkaan ja luotettavan P2-luokan suojauksen.

Käyttömukavuudeltaan omassa luokassaan oleva hengityssuojain jonka pitkäaikainenkaan käyttö ei ahdista. Keveys ja muotoilu ilman kompromisseja tehokkuudesta tekevät suojaimesta loistavan vaihtoehdon omassa luokassaan yleismaskina. Suojaimen muoto, tukeva nenäpidike ja kaksi elastista korvanauhaa takaavat erinomaisen istuvuuden.

Lue lisää

Hengityssuojain MW-FFP2 NR952

Tuotekoodi MW-FFP2 NR952

Kasvonpiirteitä noudattava leikkaus parantaa tiiviyttä ja lisää käyttömukavuutta. Suojaimen ergonominen muoto, tukeva nenäpidike ja kaksi elastista päänauhaa takaavat erinomaisen istuvuuden. Suojaimen sisäpuoli on erittäin kevyttä ja pehmeää materiaalia, näin suojainta on mukava käyttää pitkiäkin aikoja.

Lue lisää

Hengityssuojain MW-FFP2 ZHO

Tuotekoodi MW-FFP2 NR952

Kupumallinen FFP2 hengityssuojain tarjoaa tehokkaan ja luotettavan P2-luokan suojauksen. Suojaimen kupumallinen muoto, tukeva nenäpidike ja kaksi päänauhaa takaavat istuvuuden.

Lue lisää

MW CAT I -suojavaate

Tuotekoodi MW01BXMT-TS

Mediwearin CAT I -suojavaate on valmistettu EN 13795 standardia noudattaen. CAT I -suojavaate on hyvin kevyt sekä kestävä ja se takaa hyvän perussuojauksen. Materiaalina on käytetty 40 gsm (PP) Spunbond kuitukangasta, jonka avulla suojavaate saadaan kevyeksi sekä vahvaksi ja nesteitä hylkiväksi. Materiaali on miellyttävän pehmeää ja hyvin hengittävää, mikä takaa erinomaisen lämpötilatasapainon. CAT 1 -suojavaate on mukava päällä ja sen perusversiossa on kiinnitysnyörit niskassa sekä vyötäröllä, hihansuissa on elastiset nauhat.

Lue lisää

MW-1 First Line CAT II suojavaate

Tuotekoodi MW-1GV20210/MW-1GV20210S

Mediwearin MW-1 First Line CAT II -suojavaate on valmistettu CE(EU) 2016/425 vaatimuksia ja standardeja noudattaen. Materiaalina on käytetty 35 gsm (PP-spunbond) polypropeenikuitukangasta, joka on (PE) polyeteenilaminoitu, joten se on hyvin kestävä sekä tehokkaasti nesteitä hylkivä. Suojavaate on hyvin kevyt mutta takaa erinomaisen suojauksen. Cat II-suojavaatteessa on tekstiilitarrakiinnitys niskassa, kiinnityshihnat vyötäröllä ja hihansuissa resorit,
jotka tekevät siitä mukavan käyttää. Saatavana sekä ei sterilisoituna että EQ-sterilisoituna.

Lue lisää

MW-1 First Line CAT III suojavaate

Tuotekoodi MW-1GV20240/MW-1GV20240S

Mediwearin MW-1 First Line CAT III suojavaate (CE 0161) on valmistettu CE (EU) 2016/425 vaatimuksia ja standardeja noudattaen. Materiaalina on käytetty 45 gsm (PP-Spunbond) polypropeenikuitukangasta, joka on vahvasti (PE) polyeteenilaminoitu, jotta suojavaatteesta saadaan todella kestävä sekä erittäin tehokkaasti nesteitä hylkivä. Tämä PP/PE materiaali on kevyt mutta kestävä ja takaa erinomaisen suojauksen. Suojavaatteessa on tekstiilitarrakiinnitys niskassa, kiinnityshihnat vyötäröllä ja hihansuissa resorit, jotka tekevät siitä mukavan käyttää. Saatavana sekä ei sterilisoituna että EQ-sterilisoituna.

Lue lisää

Ballistinen suojalevy NIJ IIIPLUS

Kevyt muotoiltu suojalevy korkealla suojaustasolla
Multi Curved komposiittirakenne yhdistelmänä SiC/UHMWPE materiaalia.
Materiaalirakenteen johdosta pitkä seitsemän vuoden kestävyys.
Suojalevy on kosteuden kestävä ja reunat on foam-käsitelty.
Kokonaissuojaluokitus NIJ IIIPLUS SS109.

Lue lisää
en_GBEnglish (UK)