Mediwear on suomalainen terveyden ja hyvinvointiin sekä erillaisiin henkilökohtaisiin suojavälineisiin erikoistunut yhtiö.

Yhtiöstä

MediWear toimii tukkumyyjänä eri terveyden- ja hyvinvointialan toimijoille kansallisella ja kansainvälisillä markkinoilla.

Yhtiön pääkonttori sijaitsee Seinäjoella ja toiminta kattaa koko Suomen. MediWear toimittaa esimerkiksi henkilökohtaisia suojavälineitä Suomen kaikille sairaanhoitopiireille keskitetysti. Yhtiön toimintavarmuus perustuu yhtiössä työskentelevien osaajien lähes 40 vuoden kokemukseen terveysteollisuuden ja maahantuonnin parissa.

Toimintahistoriansa aikana yhtiön on saavuttanut nopeasti vakiintuneen aseman luotettavana toimijana eri sairaanhoitopiireille, kuten myös esimerkiksi Suomen Huoltovarmuuskeskukselle.

ProtectionGear
IMG_5564

Varasto

Yhtiön varasto sijaitsee Vantaalla hyvien yhteyksien päässä ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välittömässä läheisyydessä. Varastomme palvelee vain tukku- ja sopimusasiakkaita sovittuna ajankohtina. Varastolla ei ole myyntipalveluita.

Toimitussopimuksiemme mukaiset velvoitteet kiire-, varautumis- ja välivarastoinnin osalta sijaitsevat täällä, josta toimitukset pääkaupunkiseudulla ja muualle suomeen tapahtuvat tehokkaasti.

en_GBEnglish (UK)